Nye aftaler med Nemlig.com og Dansk Supermarked viser, at Vadehavsbageriet med blot ti ansatte har skabt en vej, der fører til succes.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh , ran@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Jytte og Leif Kruse har drevet Vadehavsbageriet i Vester Vedsted i 28 år, og især de seneste ti år er udviklingen gået rigtig stærkt takket være et perfekt sats på både bake off brød og glutenfrit brød. Foto: Moove Advertising -
Selv om Jytte Kruse for det meste står for det administrative i Vadehavsbageriet, har hun ganske ofte selv hænderne nede dejen, blandt andet når der skal udvikles nyt brød. Foto: Moove Advertising -
Der laves bake off brød i rigtig store mængder, og Poul Eskelund er én af dem, som bidrager til, at der laves omkring 10.000 dagligt. Foto: Moove Advertising -
Jytte og Leif Kruse har drevet Vadehavsbageriet i Vester Vedsted i 28 år, og især de seneste ti år er udviklingen gået rigtig stærkt takket være et perfekt sats på både bake off brød og glutenfrit brød. Foto: Moove Advertising -
Det er en omkring 80 år gammel surdej, der muligvis er hemmeligheden bag den succes, som Vadehavsbageriet oplever. Foto: Moove Advertising -
Bagerne på Vadehavsbageriet har stor fokus på at bruge hænder og øjne, når de laver brødet. Foto: Moove Advertising -
Der laves bake off brød i rigtig store mængder hver eneste dag. Foto: Moove Advertising