Annonce
Der skal laves i gennemsnit 250 kuverter af dagens ret hver dag på Hotel Rødding til blandt andet pensionærer, og så må blandt andet kokkeelev Naji i gang med at fylde bakkerne. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Et hotel med mange grene

Hotel Rødding kan holde arrangementer som for eksempel møder og fester, og så er der succes med Mad & Dans aftenerne.

Annonce
  • Der skal laves i gennemsnit 250 kuverter af dagens ret hver dag på Hotel Rødding til blandt andet pensionærer, og så må blandt andet kokkeelev Naji i gang med at fylde bakkerne. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Jan Tygesen er i fuld gang med at udarbejde et nyt menukort til Hotel Rødding. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Historien om Korsbrødregade

Annonce
Ugeavisen Ribe

Påsken er lig med hygge og tid med familien: Det må ikke være en selvfølge

Annonce
Ugeavisen Ribe

Drengene har været med længe: Nu får kvinderne fra klubben også chancen for at spille på eliteniveau

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Nu åbner Lis sin kaffesmed i nabobyen med Mette som daglig leder: Tidligere tøjbutik får nyt liv

Ugeavisen Ribe

Så er storken endelig landet i domkirkebyen: Jeg kunne høre næbbet klapre og var ikke i tvivl

Ugeavisen Ribe

200 sagde farvel til chefen gennem 25 år: - Vi har gjort det, vi skulle

Ugeavisen Ribe

Farvel til klubbens ambassadør: Ib forlod formandsstolen og blev hyldet med en særlig udnævnelse

Ugeavisen Ribe

Fællesskab, inspiration og bajere: Broderifestivalen i Ribe fik besøg langvejsfra og vender tilbage

Ugeavisen Ribe

Butiksejere får den fineste hilsen: "Ønsker det bedste for jer. Det har været en fornøjelse"

Annonce