Med over 100 flasker vin på hylderne vil der være masser at gå på opdagelse i, når Hotel Dagmar åbner et vinotek den 1. november. Vinen kan både fås i glas i kælderen og købes med hjem, ligesom man kan købe te, kaffe og andre lækkerier.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh , ran@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Allan Jakobsen og Søren Brønk glæder sig til at byde folk velkommen i Vinoteket, hvor man kan købe over 100 forskellige vine samt købe et glas til sin mad, når man spiser i Vægterkælderen. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Allan Jakobsen får en vejlende rolle i både Vinoteket og Vægterkælderen, så kunder og gæster kan få hjælp til at smage eller købe den helt rette vin. Ud over vin kan man blandt andet også købe specialkaffer og -te. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Det er den gamle Ribestue, at Vinoteket er indrettet, og både Allan Jakobsen og Søren Brønk ser frem til at tilbyde denne type specialforretning i Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Vinoteket og Vægterkælderen bruger Coravin teknikken, hvor der stikkes en nål gennem korkproppen, hvorfra vinen kan hældes gennem. Og når nålen tages op, lukkes hullet i proppen, så vinen stadig kan holde sig i flere måneder. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Vinoteket og Vægterkælderen bruger Coravin teknikken, hvor der stikkes en nål gennem korkproppen, hvorfra vinen kan hældes gennem. Og når nålen tages op, lukkes hullet i proppen, så vinen stadig kan holde sig i flere måneder. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
En række af de dyreste årgangsvine er låst inde, og man vil kunne købe flasker til op mod 2.000 kroner pr. flaske. Foto: René Aunsbjerg Fogh -