UGE-Avisen Ribe har spurgt en række forretninger i Ribe om, hvilken vin eller øl, der passer til and, flæskesteg eller noget helt tredje, der spises juleaften.
Copy link address
Bo Maimburg bom@ugeavisen.dk <br />og Rene Aunsbjerg Fogh ran@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Jens Kristensen, Kvickly, foreslår en Amarone -
Parmo foreslår en Fleure fra 2017, der er en Beaujolais -
Kaja fra Postgaarden foreslår en Zinfandel fra Californien -
Charlotte fra Terpager & Co foreslår en Collioure Banjul årgang 2014 fra Languedoc -
Allan Jakobsen, Vinoteket og Hotel Dagmar, foreslår en Chateau Coquillon fra 2014 -
Kasper Knutzen fra Føtex vil anbefale en Christmas Ale fra Thisted Bryghus -
Per Jensen fra Rema 1000 foreslår, at man vælger GourmetBryggeriets juleøl -
Lars Nielsen foreslår, at man vælger en pilsnertype som Peters Julebryg