Fra næste måned vil et nyt koncept - sushisøndag - kunne opleves på Hotel Ribe. Dermed sikrer Niels Toft, Tinne Rieck og japaneren Sayaka Nashinoki, at man vil kunne få frisk sushi på en restauration i Ribe.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh ran@ugeavisen.dk
Annonce
Sayaka Nashinoki skal til at lave frisk, lækker og smagfuld sushi på Hotel Ribe, og dermed får Ribe deres første rigtige sushisted. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Der vil være masser af frisklavet sushi på menuen med eksempelvis rogn og japank omelet. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Niels Toft og Tinne Rieck er begejstret over, at Sayaka Nashinoki vil til at lave sushi på Hotel Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Der vil være masser af frisklavet sushi på menuen med eksempelvis tun og tuntatar. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Al sushien vil være frisklavet, og den er på menukortet hver første søndag i måneden. Foto: René Aunsbjerg Fogh