Niels Toft og Tinne Rieck er nye forpagtere af Kammerslusen, og de starter allerede med ålespisning i slutningen af september
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh ran@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Niels og Tinne overtager forpagtningen af Kammerslusen fra den 1. oktober, men de tyvstarter allerede med ålespisning den 28. september. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Tinne Rieck skal nu vænne sig til at færdes i meget større køkken på Kammerslusen. Til sommer er det planen, at der skal være frokostrestaurant hver eneste dag. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Der er seks værelser og to suiter på Kammerslusen, som nu skal kunne lejes ud enkeltvist, og det tror Niels og Tinne er vejen frem. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Det er især grundet mulighederne med værelser på førstesalen, der har gjort, at parret har kastet sig ud i at være forpagtere af Kammerslusen. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Tinne og Niels vil med de nye lokaler kunne tilbyde større og andre rammer til fester, end de har kunnet på Hotel Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh