Nu er lokale håndværkere gået i gang med renoveringen af den gamle remise, og den ventes at stå færdig omkring uge 47. Udover bryggeriet indrettes der en café, hvor man kan nyde en lokal øl med en godbid til.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh ran@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Steen Sahl, Mark Vind og Lars Nielsen studerer tegningerne for det kommende Ribe Bryghus sammen med Gregers Bruun, der er hovedentreprenør på projektet. Det er vigtigt for de tre bryggere, at det er lokale hænder, der skal udføre arbejdet. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Remisen bliver indrettet med blandt andet anretterrum, toiletter m.m. ( til venstre på tegningen). Derefter café i to plan med udsigt over bryggeriet og til sidst lagerrummet. Tegning: Arkitektladen -
Arbejdet med at renovere remisen er allerede i fuld gang, og det fuldføres udelukkende af lokale håndværkere. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Der anlægges en terrasse på remisens østvendte side. Tegning: Arkitektladen -
Gregers Bruun havde sammensat et team af håndværkere fra 6760 Ribe i sin licitationsansøgning, og det var afgørende for Ribe Bryghus trioen. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Lars Nielsen, Mark Vind og Steen Sahl ser frem til at få meget mere plads til at brygge på og til at have lager. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Udefra bliver remisen ført tilbage til et look, der minder om gamle dage. Tegning: Arkitektladen -
I det tilstødende lokale skal der indrettes en café. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Caféen indrettes i to plan, og der vil også kunne serveres lidt mad, som dog ikke laves på stedet. Tegning: Arkitektladen -
Steen Sahl, Mark Vind og Lars Nielsen studerer tegningerne for det kommende Ribe Bryghus sammen med Gregers Bruun, der er hovedentreprenør på projektet. Det var vigtigt for de tre bryggere, at det var lokale hænder, der skulle udføre arbejdet. Foto: René Aunsbjerg Fogh