Ejerne af Mandø Kro mener, at de nu har Danmarks mindste, kommercielle bryggeri. Deres øl laves på øen og kan kun købes på kroen.
Copy link address
Kåre Welinder kwe@jv.dk
Annonce
Mandø Kro drives af brødrene Jeff Brig Hansen(th.) og Martin Brig Hansen, og de har fået fætteren Christian Brig Jessen med ind i foretagendet som brygmester på kroens nye bryggeri. Foto: Ove Detlevsen
Indtil videre sælges udelukkende Mandø Kro Pilsner og Mandø Kro Classic som fadøl på kroen, men der eksperimenteres med andet øl, og der spekuleres i planer om måske også at lave øl til flaske og videresalg. Foto: Ove Detlevsen
Indtil videre sælges udelukkende Mandø Kro Pilsner og Mandø Kro Classic som fadøl på kroen, men der eksperimenteres med andet øl, og der spekuleres i planer om måske også at lave øl til flaske og videresalg. Foto: Ove Detlevsen