Lørdag kunne Lars Nielsen og hans to kompagnoner i Ribe Bryghus sætte gang i det første bryg i de nye rammer i Remisen.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh ran@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Lars Nielsen er begejstret for, at han nu kan brygge Ribe Bryghus' øl i helt nye rammer. Det er især de nye store tanke i baggrunden, der gør processen nemmere. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Mark Vind og Lars Nielsen skal lære de nye tanke at kende. De gør, at både gæring og eftergæring af øllet bliver anderledes. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Øllet brygges fortsat på det velkendte anlæg, inden det kommer over på de nye store tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Lars Nielsen skal nøje måle af, hvor meget humle, der kommer i et bryg. For når kapaciteten er større, skal der også mere af de forskellige ingredienser i. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Nu skal der en stige i brug, når øllet skal over i de nye tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
For tiden er der ved at blive lagt terrasse uden for Remisen, hvor folk senere vil kunne sidde og drikke øl. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Processen med at brygge er den samme, men mængderne skal reguleres. Eksempelvis skal der mere havtorn i Vadehavsbryggen. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Øllet brygges fortsat på det velkendte anlæg, inden det kommer over på de nye store tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Med den ekstra plads i Remisen er der også plads til de mange flasker, som øllet skal tappes på. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Der er virkelig tale om håndbryg, når Lars Nielsen brygger øl i Ribe Bryghus. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Øllet brygges fortsat på det velkendte anlæg, inden det kommer over på de nye store tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Øllet brygges fortsat på det velkendte anlæg, inden det kommer over på de nye store tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
De nye tanke gør, at både gæring og eftergæring af øllet bliver anderledes. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Mark Vind og Lars Nielsen skal lære de nye tanke at kende. De gør, at både gæring og eftergæring af øllet bliver anderledes. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Lars Nielsen glæder sig også over, at han nu kan smide masken direkte over i en stor beholder i stedet for i sække. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Når førstesalen åbner for gæster kan man sidde og kigge ned på bryghallen, hvor der indimellem også vil blive brygget øl, når der er åbent for servering. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Alt bliver noteret ned, nu hvor mængderne er anderledes i et bryg. Foto: René Aunsbjerg Fogh