Annonce
Lars Nielsen er begejstret for, at han nu kan brygge Ribe Bryghus' øl i helt nye rammer. Det er især de nye store tanke i baggrunden, der gør processen nemmere. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Nu brygges øllet i Remisen i Ribe: - Det er ligesom juleaften

Lørdag kunne Lars Nielsen og hans to kompagnoner i Ribe Bryghus sætte gang i det første bryg i de nye rammer i Remisen.
Annonce
  • Lars Nielsen er begejstret for, at han nu kan brygge Ribe Bryghus' øl i helt nye rammer. Det er især de nye store tanke i baggrunden, der gør processen nemmere. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Mark Vind og Lars Nielsen skal lære de nye tanke at kende. De gør, at både gæring og eftergæring af øllet bliver anderledes. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Øllet brygges fortsat på det velkendte anlæg, inden det kommer over på de nye store tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Lars Nielsen skal nøje måle af, hvor meget humle, der kommer i et bryg. For når kapaciteten er større, skal der også mere af de forskellige ingredienser i. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Nu skal der en stige i brug, når øllet skal over i de nye tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • For tiden er der ved at blive lagt terrasse uden for Remisen, hvor folk senere vil kunne sidde og drikke øl. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Processen med at brygge er den samme, men mængderne skal reguleres. Eksempelvis skal der mere havtorn i Vadehavsbryggen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Øllet brygges fortsat på det velkendte anlæg, inden det kommer over på de nye store tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Med den ekstra plads i Remisen er der også plads til de mange flasker, som øllet skal tappes på. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Der er virkelig tale om håndbryg, når Lars Nielsen brygger øl i Ribe Bryghus. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Øllet brygges fortsat på det velkendte anlæg, inden det kommer over på de nye store tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Øllet brygges fortsat på det velkendte anlæg, inden det kommer over på de nye store tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • De nye tanke gør, at både gæring og eftergæring af øllet bliver anderledes. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Mark Vind og Lars Nielsen skal lære de nye tanke at kende. De gør, at både gæring og eftergæring af øllet bliver anderledes. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Lars Nielsen glæder sig også over, at han nu kan smide masken direkte over i en stor beholder i stedet for i sække. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Når førstesalen åbner for gæster kan man sidde og kigge ned på bryghallen, hvor der indimellem også vil blive brygget øl, når der er åbent for servering. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Alt bliver noteret ned, nu hvor mængderne er anderledes i et bryg. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Hvad sker der nu hos kendt restaurant? Derfor er til salg-skiltet fjernet fra vinduerne efter to års lukning

Annonce
Ugeavisen Ribe

Arrangører af ny festival jubler efter kommunal støtte: - Nu er vores økonomi sikret

Annonce
Ugeavisen Ribe

Ressourcestærke familier vender heldigvis hjem til Ribe: De skal være så velkomne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Hæderkronet plastvirksomhed er omdannet til nye lejemål: Nu har sidste del slået boksdørene op

Ugeavisen Ribe

Café har fundet løsningen med at kombinere alkohol og motion: Vær med når det sker igen til maj

Ugeavisen Ribe

Aksel er dukket op, og Kamma har sendt sig selv på barsel: Butikken på kendt plads får hun hjælp til

Ugeavisen Ribe

- Jeg er besat af træer: Carsten har fundet og registreret 800 træer

Ugeavisen Ribe

Victoria kæmper for at blive den bedste i Danmark: Her er hendes største udfordring

Ugeavisen Ribe

Den ene halvdel af lederduoen på Vadehavscentret takker af: Nu skal der være lidt mere Sanne-tid

Ugeavisen Ribe

Se listen: Alle byens største foreninger buldrer frem - se hvem der har fået flest nye medlemmer

Annonce