Annonce
Rasmus Errebo fra Porsborgs Gastro Bar i Ribe vandt årets konkurrence med anretningen "lam fra hale til hoved". Foto: Søren Willadsen.
Ugeavisen Ribe

Riberestaurant sejrede i kokkekonkurrence med lokalt lam fra hoved til hale

Niveauet var højt, da Rybners Restaurant- og Kokkeskole tirsdag var vært for Sydvestjyllands Local Cooking Konkurrence, hvor fokus særligt var på lokale fødevarer.
Annonce
  • Rasmus Errebo fra Porsborgs Gastro Bar i Ribe vandt årets konkurrence med anretningen "lam fra hale til hoved". Foto: Søren Willadsen.
  • Den Røde Okse med eleverne Stine Lund og Jonas Vennemus (t.h) samt køkkenchef Kennet Nielsen blev nummer to og samt derudover publikumsprisen. Foto: Søren Willadsen
  • Der var fokus på lokale råvarer ved kokkekonkurrencen. Foto: Søren Willadsen
Ugeavisen Ribe

Historien om Korsbrødregade

Annonce
Ugeavisen Ribe

Påsken er lig med hygge og tid med familien: Det må ikke være en selvfølge

Annonce
Ugeavisen Ribe

Drengene har været med længe: Nu får kvinderne fra klubben også chancen for at spille på eliteniveau

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Nu åbner Lis sin kaffesmed i nabobyen med Mette som daglig leder: Tidligere tøjbutik får nyt liv

Ugeavisen Ribe

Så er storken endelig landet i domkirkebyen: Jeg kunne høre næbbet klapre og var ikke i tvivl

Ugeavisen Ribe

200 sagde farvel til chefen gennem 25 år: - Vi har gjort det, vi skulle

Ugeavisen Ribe

Farvel til klubbens ambassadør: Ib forlod formandsstolen og blev hyldet med en særlig udnævnelse

Ugeavisen Ribe

Fællesskab, inspiration og bajere: Broderifestivalen i Ribe fik besøg langvejsfra og vender tilbage

Ugeavisen Ribe

Butiksejere får den fineste hilsen: "Ønsker det bedste for jer. Det har været en fornøjelse"

Annonce