Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh ran@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Der kom i løbet af aftenen ganske mange mennesker ind i Ribe til den årlige By Night. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Alle siddepladser var optaget på Skibbroen. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Kvicklys slagtere har fuld gang i grillen på Skibbroen. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Børnene nød udfordringen med de svingende arme på hoppepuden. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Børnene nød udfordringen med de svingende arme på hoppepuden. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Børnene nød udfordringen med de svingende arme på hoppepuden. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
-
Når man som Kasper her er fyldt ti år, så kan man få lov til at få en is med ti kugler. Spændende at se ham en times tid senere.... Foto: René Aunsbjerg Fogh -
-
-
Kvicklys slagtere har fuld gang i grillen på Skibbroen. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Der var klassiske biler i gågaden. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Det dejlige solskinsvejr lokkede mange uden for at sidde ved beværtningerne. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Der var klassiske biler i gågaden. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
De smarte biler ved Jyske Bank trak opmærksomhed. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Børnene kunne selv køre racerbil ved Jyske Bank. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
... eller blive malet ved Sydbank. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
-
-
Flere nysgerrige udnyttede muligheden for at kigge og smage på lokale fødevareproducenters varer. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Lokale fødevareproducenter som Temper Chokolade var med på Smagfestivallen. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Kirsten Therkildsen og Bob Jørgensen nød muligheden for at smage henholdsvis en damerabarberøl og en bøgebryg. - Vi skal jo gerne ind i byen og kigge, når der sker noget, og det er skønt med lidt bevågenhed på lokal mad, sagde Bob Thøgersen. -
Smagfestivallen havde onsdag sin debut i Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Solen skinnede dejligt over Ribe i løbet af dagen, og det udnyttede mange til at sidde og hygge sig udenfor. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Smagfestivallen havde onsdag sin debut i Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Smagfestivallen havde onsdag sin debut i Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
I en af workshoppene viste Rasmus Errebo, hvordan man lavede sin egen iscreme og isparfait. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Lotte Ilsøe havde taget børnene Dagmar og Svend med til workshoppen, hvor man kunne lave sin egen is. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Flere var modige nok til at smage på chokoladeovertrukne græshopper. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Der var masser af gang i teltet på Domkirkepladsen, da deltagerne fra sanketuren lavede mad. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Vibeke Thysen (t.h.) var en af deltagerne på sanketuren i forbindelse med Smagfestivallen. - Jeg bor selv i Vester Vedsted og har et spisekammer lige uden for døren, så jeg ville gerne lære lidt om det. Jeg kan jo se nu, at det vi plejer at pynte bordene med, det spiser vi her, så det har været enormt lærerigt og spændende. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
-
Dagmar, Svend og mor Lotte lavede is til en workshop. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Der var masser af gang i teltet på Domkirkepladsen, da deltagerne fra sanketuren lavede mad. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Alle siddepladser var optaget på Skibbroen. Foto: René Aunsbjerg Fogh