26 børn fik en stor oplevelse med mad, de normalt ikke indtager, da Vester Vedsted Vingård serverede en tre-retters menu.
Copy link address
Kåre Welinder kwe@jv.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Tre retter med tilhørende vin og dessertvin i børneudgave blev det til, da 21 piger og 5 drenge deltog i Smagens Time på Vester Vedsted Vingård. Og det var en stor succes, der formentlig gentages næste år. Foto: Annett Bruhn -
Der blev skålet lystigt i forskellig saft skænket i rigtige vinglas. Foto: Annett Bruhn -
Børnene, der fik en tre retters menu på Vester Vedsted Vingård, fik mad, som de normalt ikke får derhjemme, og det satte mange stor pris på. Foto: Annett Bruhn -
Børnene var velopdragne, da deres forældre var blevet efterladt derhjemme, og de var alene på fin restaurant. Foto: Annett Bruhn -
Hvad er der mon i tallerkenen, synes Augusta at tænke efter en af serveringerne til Smagens Time. Men selv om maden nok ikke fandtes på en typisk børnemenu, blev stort set alt smagt på og spist op, hvilket imponerede ejerne af Vester Vedsted Vingård. Foto: Annett Bruhn -
Lærke(tv.) og Isabella nød den gode vin og det lækre mad, der blev tilberedt, serveret og fortalt om af kokken Xavier Malletier og Marie Kulmbach fra Vester Vedsted Vingård. Foto: Annett Bruhn -
Julie forstod at spise rigtigt pænt med kniv og gaffel, og Xavier Malletier og Marie Kulmbach synes begge det var en god oplevelse at have så mange børn på besøg i restauranten på samme tid. Foto: Annett Bruhn -
Augusta var pyntet pænt op til gourmetmiddag. Foto: Annett Bruhn -
26 børn var tirsdag aften mødt frem til børnegourmet på Vester Vedsted Vingård. Her er det lille Esther, der glæder sig til næste servering. Foto: Annett Bruhn