Niels Hans Alsted er hobbyvinavler, og den vin, han laver, er blevet præmieret flere gange de senere år.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh , ran@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Niels Hans Alsted giver sin vin, når den er i glasballonerne, en daglig rystetur samt en daglig kop sukker, og det, mener han, kan være en god grund til, at hans vin er så god. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Der er mest fokus på rødvin på Havfold Vingård, hvor der dog også laves mousserende vin og hvidvin. Det er dog rødvinen, der flere år i træk har fået anerkendelser ved Dansk Vinskue. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Niels Hans Alsted tror, at årets høst af røde druer bliver rigtig god. Han håber på at kunne lave i alt 7-800 flasker vin. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Oechsle værdien på vinen skal helst ikke være alt for høj, så Niels Hans Alsted er godt tilfreds med værdien, der her er på 80. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Niels Hans Alsted bruger håndkraft, når han skal presse druerne. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Niels Hans Alsted bruger håndkraft, når han skal presse druerne. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Høsten af de hvide Solaris druer begyndte for et par uger siden og inden længe skal de røde druer også høstes. Foto: René Aunsbjerg Fogh -