Den stod på vegetariske forårsruller i skolekøkkenet, da 8. klasserne på Vittenbergskolen kiggede nærmere på GoCook smagekassen.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh ran@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Gitte Gassner, der er lærer på valgfagsholdet, tjekker om fyldet til forårsrullerne er, som det skal være. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Lærke Sørensen og Stella Sofie Esman Skousen er i fuld gang med at lave den chilisovs, der skal bruges til forårsrullerne. Begge sætter pris på at kigge nærmere på den vegetariske mad. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Oskar Visby Toft (t.v.) og Kasper Kolster lærte begge nyt, da de skulle lave forårsruller i valgfagsholdet i madkundskab. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Det kræver omhyggelighed at fylde og folde forårsrullerne med grøntsager. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Det kræver omhyggelighed at fylde og folde forårsrullerne med grøntsager. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Sentike Mudekeza fra 8.c er enig i, at vegetarmad er godt for miljøet. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Det kræver omhyggelighed at fylde og folde forårsrullerne med grøntsager. Foto: René Aunsbjerg Fogh